VIPERMETAL
Vipermetal on Keski-Suomessa toimiva teollisen suunnittelun ja valmistuksen ammattilaisyhtiö. Suunnittelemme tuotteita pääasiassa rakennus- ja maanrakennusteollisuudelle. Vipermetal tuotteet suunnitellaan totuttua kestävämmäksi, kevyemmiksi ja kustannuksiltaan edullisemmiksi. Suunnittelemme tuotteita myös suoraan loppukäyttäjien tarpeisiin. Toimitamme nopeasti ja edullisesti kaikkiin tuotteisiimme varaosat joten asiakkaanamme pystyt jatkamaan tuotteidemme käyttöä käytännössä keskeytyksettä.

Viper - tuotteita käytetään useissa eri sovelluskohteissa. Keskeisimpiä käyttökohteita ovat erilaiset kaivannot ja maatyöt, täyttötyöt, lämpövoimalat, voimalaitokset, kompostointilaitokset sekä kuljetus ja muu materiaalin käsittelyyn liittyvä logistiikka. Viper - tuotteiden taustalla oleva Ajutech Oy on lyhyessä ajassa tuotteistanut kattavan sarjan seula- ja murskakauhoja, joita on myyty laajalti kotimaassa sekä ulkomailla. Tieto tuotteistamme varmatoimisina ja kustannustehokkaina työkaluina jatkaa nopeaa leviämistään asiakkaidemme keskuudessa. Erinomaista palautetta olemme saaneet tuotteidemme korkealaatuisesta rakenteesta sekä asiakasystävällisestä hinnoittelusta.

Ajutech Oy:n toiminta perustuu matalaan kustannusrakenteeseen joka mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen tuotehinnoittelun korkealaatuisuudesta tinkimättä. Ajutech lanseerasi jo vuonna 2015 uusia mielenkiintoisia tuotteita asiakkaidemme palautteen ja meidän nopean T&K - prosessimme avulla.

VIPERMETAL PALVEUT
Pystymme tuottamaan yksilöllisesti räätälöidyn palvelupaketin aina tuotteen suunnittelusta myynnin hallintaan saakka erityyppisille teollisille tuotteille. OTA YHTEYTTÄ!

VIPERMETAL TUOTTEET
Ajutech on kehittänyt useita mitoitukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan erilaisia seula- ja murskakauhoja erityisesti pyöräkuormaajiin ja kaivinkoneisiin. Ajutech Oy:n tuotteita arvostetaan kovassa käytössä niiden korkean tuottavuuden, korkealaatuisten materiaalien ja viimeistelyn, helpon huollettavuuden ja asiakasystävällisen hinnoittelun vuoksi. Tarjoamme luonnollisesti tuotteisiimme myös yhtä asiakasystävällisesti hinnoitellut jälkimarkkinapalvelut.

Kaikki seula - ja murskakauhamme valmistetaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja kapasiteettivaatimukset huomioiden. Kauhamme on varustettu voimakkaille hydraulimoottoreilla ja vaihdettavilla teräpakoilla.

VIPERMETAL UUTISET

Uusi sivusto julkaistu

Vipermetal viestii nyt uusilta entistä ehommilta sivuilta! Tervetuloa tutustumaan uusiin...

Video